Despre numerologie

luni, 3 mai 2010
Numerologia este o stiinta parapsihologica cu radacini in antichitate si civilizatiile disparute, ce a luat amploare in perioada Renasterii, cand numerele erau incluse in structura detaliata a muzicii, poeziei si arhitecturii.

Numerologia se ocupa cu analiza ritmurilor si a principalelor vibratii ale vietii oamenilor, cu accente asupra momentului nasterii si a principalelor lor trasaturi de caracter.

Calitati si defecte, comportament, usurinta sau dificultatea cu care pot sa realizeze anumite obiective, principalele pericole care ii pandesc precum si informatii legate de menirea lor ca fiinte spirituale.

Cifrelele se formeaza de la 1 la 9 la care se adauga 2 numere maestru: 11 si 22, despre care se spune ca poarta influente vibrationale superioare care trebuie luate in considerare.

Ce e cel mai important de retinut este faptul ca analiza numerologica desi pare simpla la prima vedere, interpretarea ei este foarte complexa si numai un specialist poate oferi un raspuns complet si adaptat fiecarei vieti.

De obicei o analiza numerologica se realizeaza impreuna cu una astrologica si psihologica, pentru a oferi un raspuns cat mai riguros si complet despre destinul omului.

Despre acest blog

Despre acest blog
  • Comentarii recente
  • Posturi recente