Semnificatia Cifrei 11

joi, 22 aprilie 2010
Numarul 11 este considerat de numerologi un numar ce confera o intelegere superioara, o cunoastere dincolo de limitele obisnuite, maiestrie si putere.

Cel mai feminin si intuitiv dintre toate numerele, 11 reprezentat de aceste date va inspira diplomatie si o dorinta autentica de a lucra pentru pace. Dar influenta este subtila: numarul 11 este celebru pentru influenta din spatele scenei, de exemplu ar putea sa ne intensifice instinctele, asa ca vom simti totul mai mult la nivel individual.
11 este numarul individualitatii, simbolizeaza "eu sunt"si "noi suntem". Noi suntem UNUL si noi suntem multi si nu suntem toti la fel. Umanitatea este o singura entitate, dar este compusa din mai multi indivizi. Schimbarea apare la nivelul umanitatii prin schimbarea ce apare la nivelul fiecaruia.

11 simbolizeaza individul reflectandu-se pe sine in scopul cresterii dincolo de simplul egoism, catre constienta de sine si acceptarea de sine. Daca vrem pace in lume, este necesar mai intai sa gasim pacea in interior. Nu exista alta cale.

Si multiplii de 11: 22 si 33 au semnificatii deosebite:

22: combina puterea lui 11 cu abilitatea de a conduce si a face lucrurile sa se manifeste

33: combina puterile lui 11 si 22 cu aceea de invatator si comunicator iluminat.

Despre acest blog

Despre acest blog
  • Comentarii recente
  • Posturi recente